Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Server

kowalix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Nudziło mi się więc postanowiłem zrobić server Rappelz .

Trochę info o servie :

Epic 6

Exp : 200 %

Drop : dobrze dopasowany

Rupie : dopasowany do cen w sklepie

Wszystko pięknie ładne działa lecz nie wiem jak rozwiązać BUG z mobami (NIE WIDAC CHAMPIONÓW) . I nie wiem jak zrobić stronę jeśli ktoś wie proszę pisać . a i jeszcze jeśli ktoś wie jak zrobić buffki na start żebym nie musiał dawać ich w konsoli to proszę napisać .

Jeśli wszystko się uda możliwe że wywalę troszkę kasy i zrobię dedyka (ale to jeszcze długa droga :P )

Opublikowano

według mnie championy są najmniej ważne,

daj gg to ci moge 10 zl dofinansować do tego dedyka jeśli znajdziesz serwerownie ;) bo nie ma żadnego pl serwa rapka dedyka ;p

i czy można prosić o konto :D?

Opublikowano
według mnie championy są najmniej ważne,

bez nich ciężko expic i wgl dropp z nich dobry jest .

daj gg to ci moge 10 zl dofinansować do tego dedyka

jak będzie reje i buffy na start to pomyślimy o dedyku :]

jeśli znacie kogoś kto umie robić reje to pogadajcie z tą osobą czy zrobi ( powie jak zrobic) reje

Opublikowano

kowalix, powinieneś wiedzieć że jeżeli nie potrafisz nawet zrobić rejestracji nie masz co się bawić w tworzenie prywatnego serwera, żeby brać się za robienie prywatnego serwera do czegokolwiek MUSISZ znać język C# lub C++, nie potrafisz nawet zrobić rejestracji, próbujesz szukać w internecie czegoś co zlikwiduje bug z championami z czego wiem, że nawet nie szukałeś jakieś pomocy do postawienia serwera tylko masz serwer na hamachi z jakiegoś bardzo starego angielskiego guida... Używasz clienta który nie pokazuje championów czyli masz wersje około 6.8 z maksymalnie zbugowanym klientem, ustawiłeś exp-a na 200% co jest równe 2x, ostatni post był 5 dni temu także pewnie już się poddałeś i skasowałeś pliki do hostingu. Na MPC jestem raz na jakiś czas także jeżeli to przeczytałeś nie trudź się z odpowiedzią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...